Honkinkorpi-kampanja

Alasin ry oli aktiivisesti mukana myös rinnakkaishistoriaa eläneen Seraknia-pelimaailman Honkinkorpi-kampanjan live-roolipeleissä, jota voi lajityypiltään kutsua alhaisfantasiaksi (englanniksi low fantasy), joka tarkoittaa maanläheistä fantasiaa, joka ei juurikaan sisällä todellisuudessa mahdottomia elementtejä, kuten taikuutta tai myyttisiä olentoja.

Vuosina 1996–2005 pelattu pelijatkumo sijoittui kuvitteelliseen, keski-Eurooppaa muistuttavaan Seraknian valtakuntaan ja sen naapurimaihin. Pelimaailmassa pätivät oman historiamme sydänkeskiaikaiset (n. 1100–1300 AD) tavat, ajatusmallit ja yhteiskuntajärjestys. Pelien tapahtumat vaihtelivat syrjäseutujen tapahtumista valtiopäiviin ja pelaajia oli yleensä mukana noin 20–60. Pelipaikkana oli useita kertoja mm. vuosien 1200–1300 tienoilla rakennettu Hämeen linna, jossa pelattiin myös kampanjan kymmenvuotista taivalta juhlistanut Honkinkorpi XI Juhlapeli, joka oli  järjestyksessä 11. jatkumoon liittyvä peli, ja joka kokosi yhteen noin 80 pelaajaa kokemaan ikimuistoisen illan aterioineen arkkipiispan palatsissa, jossa juhlaväkeä viihdytti muun muassa Tarujen saari-yhtye.


Honkinkorpi XI juhlapeli
Pelattiin 10.9.2005 Hämeen linnassa. Juhlahonkkarissa Seraknian aatelisto oli kutsuttu Gnadenreicheen Arkkipiispan linnaan viettämään Pyhän Hildebrandin muistopäivää edeltävää iltaa juhlaillallisen merkeissä.

Honkinkorpi X
Pelattiin syksyllä 2004, Seraknian ajanlaskua armon vuonna 1291.
Seraknian kruununarmeijan joukko-osasto kohtasi pohjoisen Wanainmaan soturit.

Honkinkorpi IX
Pelattiin 16.08.2003 Lahdessa Rajakatse Fantasia ry:n pelipaikalla. Pelin tapahtumat sijoittuivat Seraknian pohjoiseen paronikuntaan Usingeniin.
Kuvia pelistä Ilendilin kuvagalleriassa.

Honkinkorpi VIII
Pelattiin 12.9.2002 Hämeen linnassa. Pelaajia oli noin 50. Seraknian aatelisto kokoontui arkkipiispan linnaan Gnadenreicheen viettämään kuningas Johann II:n ja lady Arlanda von Rappensteinin häitä.
Kuvia pelistä Ilendilin kuvagalleriassa.

Honkinkorpi VII
Pelattiin 15.9.2001 Hämeen linnassa. Pelaajia oli noin 50. Seraknian paronit ja paronittaret kokoontuivat joka neljäs vuosi järjestettäville valtiopäiville.
Kuvia pelistä Ilendilin kuvagalleriassa. 

Honkinkorpi VI
Pelattiin vuonna 2000 Hämeenlinnassa, Syöksynsuun leirikeskuksessa.

Honkinkorpi V
Pelattiin vuonna 1999 Hämeenlinnassa, Syöksynsuun leirikeskuksessa.

Honkinkorpi IV 
Pelattiin vuonna 1998 Hämeenlinnassa, Syöksynsuun leirikeskuksessa.

Honkinkorpi III
Pelattiin vuonna 1997 Hämeenlinnassa, Syöksynsuun leirikeskuksessa.

Kategoria(t): Roolipelit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.